Een kapsel in los haar.

image
Klik op de foto’s voor een vergroting.

Deze week wil ik graag aandacht besteden aan een heel leuk kapsel.
Vaak dragen mensen hun haar los of juist helemaal vast. Maar dit hoeft natuurlijk niet altijd!

Opsteken kan best lastig zijn en daarom wilde ik graag deze video maken! Een kapsel in los haar. Het fijne aan dit kapsel is namelijk dat al je haar uit je gezicht is, heerlijk naar achteren. Ik hou er heel erg van om ook haar los te laten hangen, hierdoor zie je goed de lengte van je haar. Je hebt het namelijk niet voor niets zo lang, het mag gezien worden! Mooi is het wel om in de punten een grove slag of een krul te maken met de stijltang. Krullen gemaakt met de stijltang blijven heel lang zitten, veel langer dan dat je ze met de krultang maakt. Ik gebruik dan zelfs geen lak! In de video laat ik zien hoe je de krullen maakt, er is namelijk een speciale techniek voor. Dit is veel beter voor je haar dan de krultang omdat je haar maar kort hitte krijgt.

Verder heb je voor dit kapsel enkel wat schuifspeldjes en lak nodig. Snel, makkelijk en origineel! Reageer op deze post door op het wolkje naast de titel te klikken en vertel mij wat voor video je graag van mij wil zien!

image

image

Bekijk de video hier:

Leave a Reply