I Heart make up

Hier zijn ze dan, mijn favoriete paletten van de afgelopen maanden. Om even heel eerlijk te zijn, ik heb niets anders meer gebruikt! De kleuren zijn schitterend en elke oogschaduw voelt heerlijk zacht en lijkt bijna op een crème. De kleuren blenden super makkelijk en zelfs de matte kleuren brengen heel mooi aan. De paletten bevatten 16 kleuren, hiervan zijn er altijd twee kleuren extra groot. Dit zijn lichte kleuren in een matte en glanzende variant. Deze kleuren zijn geschikt om aan te brengen op het wenkbrauwbot, of kleuren met elkaar te blenden.

Ik heb drie paletten, hieronder heb ik ze even voor jullie op een rijtje gezet. Ik heb de term “glimmend” gebruikt voor de kleuren die folie-achtig zijn en bijna glitteren. De term “glanzend” heb ik gebruikt voor de subtielere glansjes.

DEATH BY CHOCOLATE
BESTELLEN
Boozyshop €9,49
Naturel palet
Rustige kleuren
Drie glimmende kleuren:Fool’s gold, Tear the rapper, Don’t let go.
Drie glanzende kleuren: Pray for me, Dippet en Tease me.

PINK FIZZ
BESTELLEN
Boozyshop €9,95
Lichte kleuren
Veel zachte roze tinten
Maar 3 matte tinten: Champers, Pop en Drink.
Alle andere tinten glanzen.

CHOCOLATE ROSE GOLD
BESTELLEN
Boozyshop €9,49
Dit palet is niet voor een naturel look!
Heel veel glimmende kleuren: Touch me, Dirty Rich, Hard Work, Luxe, Cheque, Barbie en Gold Digga.
Hold Up is de enige glanzende kleur.
Alle andere kleuren zijn mat.
Veel felle kleuren zoals roze en rood.
Laten we er niet omheen draaien het Rose Gold palet is een regelrechte dupe van Huda Beauty Rose Gold, een palet van maar liefst €65. De kleuren lijken enorm op elkaar, ik mis 1 kleur in het I heart make-up palet en dat is zwart! Erg jammer dat deze er niet in zit, ik vraag me af wie deze keuze heeft gemaakt, want een zwarte kleur vind ik heerlijk op mijn onderste wimperrand. Nu is het aan jou de keuze of je de bedenker van het palet het geld gunt, in dit geval dus Huda beauty, of dat je blij bent met een koopje en voor de dupe gaat. Wil je de I Heart make-up paletten in het echt bewonderen? Neem dan vooral even een kijkje bij Kruidvat!

Ik heb mijn paletten nu een aantal maanden en ik laat jullie graag even zien hoe mijn paletten er nu uitzien:HIGHLIGHTER
GOLDEN GODDESS
De highlighter is schitterend en kun je ook heel subtiel aanbrengen met een kwast, hij lijkt erg op de Makeup Revolution Vivid baked highlighter en heeft een gouden ondertoon.
BESTELLEN

Leave a Reply