I Love Beauty Event

image
Het is zondag ochtend 30 november, het is nog vroeg. Ik ben op tijd opgestaan. Mijn haar heb ik gelukkig gisteren al gekruld. Ik besluit het naar 1 kant vast te steken. Ik heb een paar dagen geleden mijn haarbloem al wat opgeleukt met glitter. Als eerst rij ik naar Michelle, zij gaat met mij mee en is ook mijn model. Ik ga namelijk een workshop vlechten geven op het I Love Beauty Event.

Een tijd geleden kwam ik in contact met Cynthia Schultz, oftewel Miss Lipgloss. Zij liet mij weten dat zij mijn video’s kijkt, hoe leuk! Toen ik een tweet van haar zag over het event, reageerde ik spontaan dat ik ook wel had willen komen om wat te doen. En zo is het balletje gaan rollen, en voor dat ik het wist was het geregeld.

Na bijna twee uur rijden komen we aan in Zwolle. Op het event is alles roze, mijn favoriete kleur. Lekker girly en happy. Op de beurs vind je allemaal verschillende stands, van huidverzorging, make-up, nagellak, bodyshop producten, sieraden, beauty producten,schoenen en kleding. Een sample sale van Super Trash!! En mijn vrienden van Max-pro staan er ook, hier kun je je haar laten krullen en kun je een stijltang of krultang aanschaffen. Grappig om iedereen op de beurs te zien rondlopen met krullen, je ziet precies wie er bij Max-pro zijn langsgeweest.
image
Heel de dag zijn er allerlei workshops en ook zijn er mensen te zien op het main stage. Zoals Tom van “Ask a guy” abonneer je op zijn Youtube kanaal, aanrader! Ben je ook al geabonneerd op mijn kanaal? Het is gratis.

Om 14.00 is mijn vlecht workshop. We helpen met de kammen en borstels klaar te leggen. Ik krijg een microfoontje om en mijn handen zijn te zien op een scherm met behulp van een camera. De workshop is uitverkocht en er zijn 50 mensen aanwezig. Hoe leuk, hoe gezellig! Na 1 vlecht voorgedaan te hebben, besluiten we rond te lopen en aanwijzingen te geven, letterlijk een handje helpen. Een gezellige workshop, en de tijd is om voordat we er erg in hebben.

Klik op de foto’s om een vergroting te bekijken.
image
Daarna eindelijk Cynthia ontmoeten en wat is ze lief en spontaan! Voelt alsof je elkaar al jaren kent.
image
Cynthia laat op het main stage zien hoe je het mooiste kunt shapen en geeft een demonstratie op een model in samenwerking met Rimmel. Als afsluiter worden er balletjes het publiek in gegooid, iedereen die een balletje vangt mag deze omruilen voor een goodiebag.
Een super leuke beurs om samen met vriendinnen of je moeder heen te gaan, een meiden dagje! Heerlijk! Hopelijk volgend jaar een vervolg!
image
image

Bekijk hier mijn Vlog!

Leave a Reply