Jeffree Star


Jeffree Star is in een paar jaar uitgegroeid tot een berip in de beauty wereld. Als je veel op Youtube naar video’s kijkt, zul je Jeffree vast wel kennen. Zijn make-up looks zijn super leuk en leerzaam om naar te kijken. Op zijn kanaal vind je heel veel product reviews terug, deze zijn altijd heel uitgebreid en gedetailleerd. Jeffree is grappig en neemt nooit een blad voor de mond.

Sinds een paar jaar is zijn eigen make-up uitgegroeid tot een merk met een goed imago. Vorige week verkocht hij bij de lancering van zijn nieuwe oogschaduw palet, alle 100.000 stuks binnen 3 minuten uit. Een paar jaar geleden kon Jeffree amper rondkomen, nu woont hij in een huis dat miljoenen waard is, heeft hij meerdere auto’s en is hij een liefhebber van designer tassen en kleding.


Juist omdat Jeffree heel veel make-up test, weet hij precies wat hij wil voor zijn eigen merk. Alle producten zijn enorm gepigmenteerd en dierproef-vrij.

Ik bestelde de lipscrub (Velours lip scrub $12) en een vloeibare lipstick (velour liquid lipstick $18) De prijzen zijn naar mijn mening heel redelijk. Wel moest ik €18 afrekenen aan de deur toen mijn pakketje binnenkwam. Dit was even een tegenvaller gezien mijn bestelling €25 kostte. Invoerkosten, heel fijn.

De verpakkingen zien er schitterend over the top uit. Jeffree houd van roze, holo en glitter. De glitters zitten in het plastick en geven niet af. Over elk detail is nagedacht en dat zie je. Of het nu je smaak is of niet, de verpakkingen zijn gewoon helemaal af.


De vloeibare lipstick moet je niet verwarren met een lipgloss. De meeste kleuren zijn mat en ze plakken niet, ze drogen daadwerkelijk op als een lipstick. 2 laagjes worden aangeraden voor een mooie egale dekking. Ik kocht één van de meest verkochtte Jeffree Star kleuren: Unicorn blod.


Omdat de matte kleuren snel velletjes zichtbaarder maken op je lippen, is het aan te raden een lipscrub te gebruiken. De scrubs zijn gemaakt van suiker, bevatten aloëvera en hebben heerlijke smaken. Ik bestelde de nieuwe marsmallow. zelf ben ik heel erg benieuwd naar cherry soda, ook een nieuwe smaak. De scrub breng je aan met je vingers en als je klaar bent met scrubben kun je met je tong de suiker van je lippen aflikken.

Klik op de foto om een vergroting te bekijken en de ingrediënten te lezen.

Op mijn wishlist staat de roze holografische toilettas en een mooie nude lipstick! In Amerika kun je sindskort Jeffree’s producten scoren by sommige filialen van Morphy Brushes. Neem vooral even een kijkje op zijn website:
www.jeffreestarcosmetics.com

Leave a Reply