LOOkX fashionista make-up trendcollectie Fall/Winter 2014-2015.

Net als veel vrouwen ben ik gek op make-up. het is heerlijk om je sterke punten te kunnen benadrukken en je min-puntjes te camoufleren. Over het algemeen hou ik niet zo van hele zware make-up overdag, met 4 kleuren oogschaduw per oog. Natuurtinten met een accentje kleur zijn altijd een succes. Neem als regel dat of je ogen of je lippen er mogen uitspringen. Met knal roze of rode lippen kun je het beste je ogen rustig houden, en bij felle oogschaduw houd je je lippen natuurlijk qua kleur.

image

Sinds ik op LookX foundation ben over gegaan heb ik veel minder huid problemen, ik heb altijd een onzuivere huid gehad en dat heb ik nog steeds, maar een stuk minder dan eerst. Ik heb snel een glimmende huid maar ook weer vaak schilfers. Sinds ik de LookX foundation gebruik heb ik geen schilfers meer en heb ik zelfs nooit meer hoeven scrubben. (Dit artikel is niet gesponsord!) Er zit namelijk geen minerale olie in. Minerale olie legt een laagje op je huid waardoor je huid zelf minder vet gaat produceren, waardoor hij uitdroogt. Ook raken je poriën verstopt.

image

Deze zomer zie je een nieuwe trend op het gebied van oogschaduw, het mag weer 1 kleur zijn! Nu moet ik hier wel nog aan wennen omdat ik vaak de neiging heb om mijn arcadeboog donker te maken. Maar ik moet zeggen dat ik graag de trendkleur oogschaduw nr 501 gebruik, deze bevat een koper/oranje glans waardoor blauwe ogen blauwer lijken. (Trendkleuren zijn 2 seizoenen verkrijgbaar voorjaar/zomer of najaar/winter.) Dus als je een goede kleur hebt gevonden: hamsteren!

image

Wat nog wel de meest opvallende verandering is bij veel make-up merken, is dat de lippenstiften de vorm van potloden krijgen. Deze lippotloden werken ook meteen als blush.
Wat vinden jullie van de potlood vorm?

image

De eyeliner vind ik vaak een probleem, ik wil zwart, en dan ook ècht zwart en niet weer een vaag kleurtje grijs. Zeker in mijn waterlijn doen veel eyeliners het niet goed. Dit potlood doet het altijd en is echt zwart. Ook hoef je nooit te slijpen omdat je de punt eruit kunt draaien. Wel is deze snel op bij mij omdat hij vrij zacht is. In het najaar en winter mag de eyeliner zwaarder worden aangebracht èn weer in de waterlijn, go black! Op de foto boven in dit artikel zie je goed dat de eyeliner in de waterlijn is aangebracht, klik op de foto voor een vergroting!

image

De duoblush is ideaal als je wat meer kleur nodig hebt op je huid, hij is heel natuurlijk, zeker als je moe bent geeft hij je meteen weer wat kleur zonder dat het heel erg opvalt.

image

De najaar/winter collectie wordt 15 september gelanceerd, en ik hoop dat deze datum niet te snel komt, want dat betekend dat de zomer voorbij is. Maar de nieuwe kleuren zijn schitterend. Ik hou echt van paars, en zeker als het paars niet te fel is! Mooi te combineren met goud! De oogschaduws worden weer mat, als je dit niet mooi vind of te saai vind, kun je gaan voor een moonshimmer erbij in goud, zilver of blauw. Aan de gouden moonshimmer ben ik verslaafd en gebruik ik vaak net onder mijn wenkbrauwen en bij mijn binnenste ooghoeken. Ook pak ik in de zomer wel eens een grote kwast en breng ik hem aan op armen, benen en schouders voor een glow, zeker met body lotion eronder blijft deze goed zitten.

Om te bestellen klik je hier: LookX Online Shop

JUST LOVING MAKE-UP!

image image

 

 

Leave a Reply