Make-up Revolution Reloaded


Pas geleden kocht ik mijn eerste palette van Make-up Revolution, ik ging voor Reloaded Newtrals 2.


Dit palette zag ik al vaker voorbij komen op social media en ik was er zo benieuwd naar! Vooral de glanzende roze kleuren in het midden trokken mijn aandacht. Dit palette ziet er op het eerste gezicht erg heftig uit. Ik vond het leuk om zoveel mogelijk kleuren uit te proberen en daarom besloot ik om twee verschillende looks te maken. Op het eerste oog maakte ik een zachte peach look, echt een mooie look voor iedereen die een natuurlijk make-up fijn vind.


De kleuren hebben een hele goede pigmentatie en blenden mooi. Sommige matte tinten zijn ietsje vlekkiger bij het swatchen maar brengen goed aan op het oog, al zal je iets meer je best moeten doen om deze kleuren goed te blenden. De glanzende kleuren blenden heel erg makkelijk en brengen mooi aan. Door de bruine tinten kun je ook heel goed een wat zwaardere dag make-up aanbrengen zonder meteen voor de felle kleuren te gaan.

Een heel mooi palette voor maar €4,95, wil je hem bestellen? Dat kan door op deze link van BOOZYSHOP te klikken!

Leave a Reply