NYX Powder Puff Lippie


Eindelijk heb ik hem dan, een Powder Puff Lippie van NYX! En wat zien wij deze nieuwe lippies ontzettend veel te voorbij komen op internet. Nu wil ik eindelijk eens zelf ontdekken of ze hun geld waard zijn.

Ik kocht de kleur squad goals voor €9,40 op Douglas.nl
Dit zegt de verpakking: “Pucker up and swipe on that just-kissed flush of color! Featuring a soft cushion applicator, this lightweight hippie goes on mousse-y and sets to a powdery- soft finish.”

De vloeibare Lippies zitten in een tube met applicator. De applicator voelt zacht aan en het product brengt hij goed over op je lippen. Ik heb wel het gevoel dat de applicator iets te groot of te rond is, hierdoor kun je je lippen niet heel precies inkleuren. Een dunner randje of een puntje aan de applicator hadden dit kunnen oplossen.


De lippies drogen snel op en hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een poeder-achtige finish. Het lijkt bijna of je lipstick er al een tijdje op zit, alsof hij een beetje in je huid is getrokken. Doordat de randen van je lippen niet scherp kunnen worden ingekleurd, ziet de kleur er zacht uit. De kleur squad goals is een mooie koele tint. Een nude kleur met bruin/roze ondertoon.


Voor mij voelt de Powder Puff Lippie wel iets te droog aan, dit kan ook komen omdat ik crèmige glanzende lipsticks gewent ben. Maar de kleur is schitterend en de poeder-achtige finish is niet te vergelijken met lip-producten die ik eerder heb gebruikt. Een vernieuwend product, zowel in substantie als in verpakking. Met 8 kleuren zit er vast wel een kleur voor je bij!


Hier kun je bekijken hoe ik het product aanbreng en hoe het eruit ziet. Omdat ik het product hier voor het eerst gebruikte, moest de applicator eerst het lipproduct nog opnemen, daarom duurde het hier iets langer dan normaal.

Leave a Reply