Redken Diamond Oil glow dry.


Elke maandag komt er een review online, deze week testte ik de Redken Diamond Oil glow dry serie. Ik kreeg deze producten opgestuurd van HBB24 Op deze website kun je de producten met bijna 40% korting bestellen en vanaf €40 zijn er geen verzendkosten.

Ik heb jaren met Redken gewerkt in de salon en veel producten ken ik al, maar deze lijn nog niet.

Laten we eens beginnen, wat zat er precies in het pakketje?
(Klik op de foto’s om een vergroting te bekijken.)


Allereerst bevat deze lijn een shampoo en een conditioner, beiden zijn verzorgend en geven glans. Deze producten verzwaren je haar niet en zorgen ervoor dat je je haar na gebruik gewoon leuke kan föhnen of krullen. De shampoo bevat 300ml en de conditioner bevat 250ml. Ze hebben beide een zachte geur en zijn vrij dik. Vooral de conditioner heeft een bijzondere structuur, vrij dik en voelt bijna als een gel. Mijn haar voelt na gebruik niet slap en zacht maar wel lekker en makkelijk doorkambaar. In mijn video vertel ik hier meer over.


Het meest bijzondere product in het pakketje is zeker de gloss scrub. Deze tube bevat een product met scrub deeltjes, let op, dit product gebruik je in nat haar vóór je shampoo. De scrub deeltjes halen dofheid uit je haar en werken exfoliërend. De scrubdeeltjes voel je goed en ze geven een schoon gevoel.


Als laatste zat deze beauty er ook bij. Deze kende ik wel al, de schitterende Diamond Oil glow dry. Een flinke fles met 100ml product. Dit is een niet vette olie die snel intrekt en niet verzwaard. Net als de andere producten uit deze lijn geeft dit product super veel glans en kan in vochtig èn in droog haar worden aangebracht. De glans deeltjes worden geactiveerd door de warmte van je föhn. De olie ruikt heerlijk en zeg nu zelf…die fles…I LOVE IT!

Klink op onderstaande links om naar de webshop te gaan:
Shampoo €14,35
Conditioner €15,25
Haarscrub €20,90
Diamond Oil €22,40

In de video gebruik ik alle producten en vertel ik wat ik er van vind. Zie ik verschil, hoe voelt mijn haar en wat gebeurd er als ik het ga föhnen.Ook in de infobox onder de video staat alle producten en prijzen.

Leave a Reply