Sili Pad


Inmiddels kent iedereen de Silisponge denk ik wel. Dit product zou de Beautyblender moeten gaan vervangen, tenminste dat hadden de makers gehoopt!

De Beautyblender neemt best wel wat product op en het kost ook best wel wat tijd om de sponsjes schoon te maken. Daarom komen verschillende fabrikanten nu met siliconen pads. Deze zijn makkelijk schoon te maken en nemen geen product op.

De originele Silisponge staat nu online voor heel uiteenlopende prijzen tussen de €4 en €8. Ik heb al veel reviews bekeken en gelezen en deze waren vaak negatief. Omdat de Silisponge in het begin wat duurder was, heb ik deze toen niet aangeschaft na het horen van alle meningen. Nu zag ik de Super Sili Pad van Essence in de winkel liggen voor €2,99 en het leek me leuk om dit product te testen.

WAT ZEGT DE KRUIDVAT WEBSITE:
Met deze Essence Super Sili Make-Up Pad breng je vloeibare make-up perfect aan. De siliconen spons neemt de make-up niet op waardoor je geen make-up verspilt.Gebruik de spons keer op keer door hem na elk gebruik te wassen met water en zeep.


DE TEST.
Ik breng mijn foundation op de ene helft van mijn gezicht aan met de Beautyblender en de andere kant van mijn gezicht met de Sili Pad. En daarna draag ik mijn foundation een dag.

[ JE KUNT OP ALLE FOTO’S KLIKKEN OM VERGROTINGEN TE BEKIJKEN. ]


WAT ERVAAR IK?
Bij de Beautyblender heb ik iets meer product nodig maar de foundation verdeelt mooi gelijkmatig en smelt in de huid. De Sili Pad neemt het product niet op, en het foundation gebruik is zuiniger. Nu merk ik wel dat de pad het product voornamelijk aan het verplaatsen is, ik heb veel moeite om de foundation egaal te verdelen over mijn gezicht. Ook vind ik het lastig om bij de kleine randjes onder mijn oog en bij mijn neus te komen, bij de Beautyblender gebruik ik daar het puntje voor.


ZIE IK VERSCHIL?
Op mijn gezicht zie ik op mijn voorhoofd de foundation heel goed zitten en ook zie ik de poriën bij mijn neus heel goed. En het zal je misschien verbazen, maar dat vind ik dus niet zo mooi!


EN NU?
Nu blijf ik lekker mijn Beautyblender gebruiken en als ik even zonder zou zitten, dan gebruik ik lekker mijn vingers! Wil jij de Sili Pad eens uitproberen? Je kunt hem kopen bij KRUIDVAT

Bekijk mijn video om te zien hoe de make-up aanbrengt met de twee tools:

Leave a Reply