Smokey eyes met LookX

image
De november maand is alweer bijna voorbij, en ik moet eerlijk zeggen dat het bij mij al aardig begint te kriebelen. Ik ben zo ontzettend gek op de kerst! Dat is de enige maand in het jaar dat niemand gek kijkt als je alles in de glitter zet! Ik hou ontzettend van glitter en glamour, dus met kerst trek ik letterlijk alles weer uit de kast.

Nu komt LookX in deze feest maand met een leuke set, een zeer voordelige set, dus ideaal als cadeautje of gewoon lekker voor je zelf. Ik heb hem voor jullie geprobeerd. Je kunt op alle foto’s in dit artikel klikken om een vergroting te bekijken.

image
Het setje zit in een super leuk etuitje in mijn favoriete kleur, roze!

image
Ik heb zelf de bruine oogschaduw geprobeerd maar deze is er ook in het zwart. De zwarte is aan te raden als je vaak al zwaardere make-up draagt. Als je meestal meer naturelle make-up draagt, is de bruine fijner, makkelijk aan te brengen en niet te heavy.

In de set zit de Exclusive eyeliner 07, Ultra Lash Mascara, oogschaduw en een doosje met spiegel.

image

De oogschaduw van LookX zitten vast in de verpakking met een magneet systeem, je kunt dus wisselen als de oogschaduw op is. Er zijn ook doosjes verkrijgbaar waar drie kleuren in passen. Deze oogschaduw is donkerbruin met een mooie glans, de koper accenten geven een warme glans en feestelijk uiterlijk.

image

image

image

Bij het setje zit een handig voorbeeld dat je precies laat zien hoe je de look zelf thuis kunt namaken.

image

De mascara heeft een mooi fijn borsteltje die de wimper haren goed spreid. De kleur is mooi diep zwart en ik had aan twee laagjes al genoeg. Ik hoe zelf onwijs van veel mascara maar ik had geen derde laagje nodig, heerlijk!

image

image

image

De eyeliner heb ik al vaker gehad, en gebruik ik graag. Ook deze is mooi diep zwart van kleur. Je kunt de eyeliner makkelijk blenden waardoor hij makkelijk te verwerken is in je look.

image

image

In mijn video laat ik zien hoe ik de smokey eye look maak.

Normaal:
Doosje €3,25
Oogschaduw €7,75
Mascara €21,35
Eyeliner €17,65
Totaal normaal €50
Nu kost de set 29,95, de mascara en het tasje krijg je gratis.
Bestellen kan op de site van LookX
www.LookX.nl

image

Leave a Reply