Vlog en Redken blonde idol.

Morgenavond komt er een nieuwe video online, een Vlog!

Ik deel een dag met jullie, laat zien hoe het huis er na mijn verjaardag uit ziet. Ik laat zien welke maaltijden ik klaarmaak voor mijn werk. En wat ik van mijn verjaardags-geld heb gekocht. Maar dit is niet alles want naast dat ik deel wat er in mij omgaat test ik ook een nieuw product voor jullie!

Ik test de Redken blonde idol, een heel speciale conditioner met kleur. Ze zijn er in twee kleuren, voor warm blond en koel blond haar. Er zit een heel speciaal klik-systeem op, week 1 (als je net naar de kapper bent geweest) geeft weinig kleur en veel conditioner en week 6 geeft heel veel kleur en een beetje conditioner. Ik test hem voor jullie door hem in 1 keer naar week zes te zetten!

x Linda

De video komt 28 mei om 19.00 online opĀ LizLaLoVe

image image

Leave a Reply