Game of Thrones en extensions


Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe hair tutorial. Ik maakte een kapsel na uit Game of Thrones, voor dit kapsel had ik mega lang haar nodig dus ik maakte een verlenging met clip-in extensions van Irresistible me.

Ik kreeg deze extensions opgestuurd, dit is een samenwerking en geen gesponsorde video, ik kreeg hier niet voor betaald.

Ik heb de nieuwste soort extensions, deze worden speciaal op bestelling gekleurd, je kiest de kleur voor de aanzet en de kleur voor de punten. Deze clip-ins zijn ideaal als je graag een keer een balayage in je haar witlof wil experimenteren met een gek kleurtje zonder je haar te verven.

Wat zit er in het pakket?
De eerste mat is de gene waar Irresistible Me om bekend staat, deze mat is namelijk super dik en je zou zelfs alleen deze kunnen dragen als het gaat om een kleur accent. (voor een verlenging heb je de andere uit de set nodig.

Dit zijn alle matten die in de set zitten. De linker is de dikste die je hierboven al zag. Dan 2 matten met 3 clips, deze zijn voor op je achterhoofd. Dan 5 matten met 2 clip, deze kunnen aan de zijkant (schuin plaatsen) of net onder je kruin. En helemaal rechts zie je 2 enkele clips, ideaal als je ergens 2 matten te ver uit elkaar hebt geplaatst en je dit wil opvullen. In mijn video laat ik stap voor stap zien waar en hoe ik elke mat plaats.

Wil je de Irresistible Me extensions bestellen? Klik dan hier.

En gebruik kortingscode Get20off

Deze week koos ik er dus voor om een kapsel uit Game of Thrones na te maken. Met veel los haar en paar vlechten. Ik geef jullie de makkelijke variant die jullie zeker thuis kunnen namaken!

Leave a Reply