Instablur en Instamatte van The Body Shop


Met mijn vette huid ben ik altijd op zoek naar producten die mijn poriën verkleinen en mijn huid matteren. Zelf vind ik het niet fijn om steeds mijn huid af te poederen met een gekleurde poeder, vaak gaan deze kleuren oxideren en worden ze gedurende de dag donkerder, het lijkt dan of er heel veel make-up op mijn gezicht zit.

Ik gebruik al jaren babypoeder om mijn gezicht een paar keer per dag weer even mat te maken. Het nadeel van losse poeder vind ik wel dat het dwarrelt, en je hebt natuurlijk een kwast nodig om het aan te brengen. Mede door deze twee reden vind ik het op sommige plekken (zeker waar veel mensen zijn) daarom niet fijn om af te poederen.

Bij The Body Shop gebruik ik al een hele tijd de Instablur voor mijn neus en als primer voor mijn make-up, hierover straks meer, maar toen ik deze ging afrekenen kwam een personeelslid met een product dat er uit gaat, de Instamatte. Een super handig doosje met een spiegeltje en een sponsje. Het product voelt aan als een crème maar verandert op je huid meteen in een poeder. Je wrijft met het sponsje over het product en dept deze op de glimmende gedeeltes van je huid. Dit product is niet geschikt voor een droge huid, maar voor mij werkt hij perfect! Het product is niet zichtbaar op je huid. Niet lang meer verkrijgbaar, vraag er in de winkel naar, in de winkel waar ik was (Dordrecht centrum) kwam het product van achter voor €3,50. (lag dus niet in de winkel) Ik heb er meteen maar 2 gekocht.

INSTABLUR
Dan nu de Instablur, een heerlijk product. Dit product heeft een vrij dikke substantie maar smelt in je huid en is volledig doorzichtig. De instablur vult poriën op waardoor deze minder zichtbaar zijn en matteert je gezicht ook nog eens. Je kunt je foundation gewoon aanbrengen over de Instablur heen. Op de foto’s kun je zien dat je mijn vingerafdruk op de vinger waar de Instablur zit niet eens meer kunt zien! Dit product perfectioneert je huid en poriën, wie wil dat nu niet toch? De tube kost €15 en ik gebruik er 2 per jaar. Meestal breng ik het product alleen op mijn neus / t-zone aan.
BESTELLEN

Dit zegt The Body Shop over de Instablur:
Deze perfector houdt glimmen in toom, verbergt onzuiverheden, vermindert poriën en zorgt elke keer weer voor een gave, perfecte teint. Instablur™ biedt 5 beautyvoordelen voor de huid en bevat Community Trade-maroela-olie. Aanbrengen voor foundation als perfecte basis of afzonderlijk gebruiken om onzuiverheden te verdoezelen en de huid te matteren. Instablur™ vormt gegarandeerd je geheime (schoonheids)wapen.

Gezichtsbeschermer
12 uur lang bescherming tegen glimmen (bij mij gaat mijn huid wel glimmen als deze weer vet word)
Voelt gewichtloos
Vervaagt poriën
Matteert
Zorgt voor gladde huid en een egale teint
Make-up blijft langer goed zitten

Doe mee met mijn Youtubepolls en abonneer je op mijn YOUTUBEKANAAL.
Ik vroeg jullie of jullie het ideale product al gevonden hebben om je gezicht langdurig mat te houden.

In deze korte video laat ik beide producten zien:

Leave a Reply