IVF, miskraam, IUI, curettage en endometriosche.

Wat een titel he? Ik had vijf jaar geleden nooit gedacht dat ik ooit een artikel zou maken over deze onderwerpen, sterker nog, ik wist van de helft niet eens de betekenis. Ik heb een tijd geleden aangegeven dat ik mijn kanaal persoonlijker wil maken, en daar hoort dit onderwerp zeker bij!

Anderhalf jaar geleden filmde ik een heel traject, dit traject ging niet helemaal zoals het hoorde, ik heb er lang over nagedacht of ik deze beelden online wilde zetten. Maar er zijn veel meer mensen die hier doorheen gaan en daarom vond ik het juist belangrijk om dit gedeelte van mijn leven met jullie te delen. Niet alles is natuurlijk glitter en glamour!

Ik hoop dat jullie het interessant vinden om te zien, de beelden kunnen heftig zijn.

Leave a Reply