Twee looks met één palette


Inmiddels is dit alweer mijn vierde I Heart Make-up palette. Om heel eerlijk te zijn trok dit palette mij niet heel erg, over het algemeen word ik meer getrokken door verpakkingen die roze of glanzend zijn. Zelf gebruik ik nooit groene make-up dus dit palette stond eigenlijk niet op mijn verlanglijstje.

Nu zag ik dat dit palette bij Boozyshop in de aanbieding is voor €6,95 en ik besloot om mijzelf uit te dagen om vaker kleur te gaan gebruiken en ik bestelde dit palette. Wil jij hem ook bestellen? KLIK DAN HIER.

DIT ZEGT DE WEBSITE:
I Heart Makeup Mint Chocolate Palette is een prachtig oogschaduw palette met een prachtige verzameling matte, duo chrome en shimmer oogschaduw finishes. In het oogschaduw palette zitten neutrale tot warme tinten die perfect zijn voor het creëren van warme look met een beetje kleur.

De oogschaduw is longwearing, hoog gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en blenden perfect!

Dit oogschaduw palette is :

Hoog gepigmenteerd
Longlasting
Makkelijk aan te brengen
Makkelijk blendbaar
Vegan
Glutenvrij

Ingrediënten :
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Kaolin, Polybutene, Dimethicone, Propylparaben, Methylparaben, Parfum May Contain [+/-] CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77492, CI 77007, CI 15850

Inhoud : 22 gr.


WAT ZIE IK?
Dit palette laat een mooie combinatie zien tussen glansende en matte kleuren, in eerste instantie lijken de kleuren een beetje herfstachtig, met name door de rode en bruine kleuren.


BIJZONDERE KLEUREN:
“Lust” is de meest bijzondere kleur, dit is een bruine kleur met groene glans. Een geweldig mooie kleur en ik heb deze kleur nog niet in mijn andere paletten!
“Disturbance” een mooie goud-gele kleur die doet denken aan Fenty’s Trophy wife maar dan zonder de glitters.


HOE IS DE PIGMENTATIE?
Zoals je hierboven kunt zien zijn de matte kleuren iets moeilijker egaal te krijgen. De kleuren brengen naar mijn mening mooier aan op je ogen dan dat ze swatchen. De Groene kleur (4de van links) vond ik wel lastiger aan te brengen op mijn ogen maar viel goed uit te blenden. De glans kleuren brengen makkelijk aan, zelfs met een droge kwast.

CONCLUSIE:
Een mooi en bijzonder palette, is zijn geld dubbel en dwars waard!

In mijn nieuwe video maak ik twee heel verschillende ooglooks met dit palette en swatch ik alle kleuren voor jullie, welke look vind jij het mooist?

Leave a Reply