Haaropvulling

image

In de salons gebruiken we al jaren haaropvulling, een ideaal hulpmiddel om steviger op te steken en dun haar dikker en langer te laten lijken. Tegenwoordig zijn ze in steeds meer winkels verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld bij Action. Ook bij kapsalons zijn ze te koop of te bestellen. Je kunt ze natuurlijk gebruiken om een donut knot mee te maken, maar je kunt er veel meer mee doen. Ze zijn ook te verwerken in andere kapsels, hier hebben ze de functie van speldenkussen. In deze video geef ik een voorbeeld hoe je de donut in je kapsel kunt verwerken.

 

Als je hem verwerkt in een kapsel zonder dat je wil dat hij zichtbaar is, knijp je hem eerst bij elkaar en zet je hem vast met een schuifspeld.

image image

Er zijn ook professionele donuts op de markt verkrijgbaar. Deze zijn net wat anders dan de goedkope variant, ze hebben namelijk een drukknoop, zo kun je kiezen of je hem dicht of open wil gebruiken. Als je hem open doet, kun je hem gebruiken om in een gracekelly-rol te doen als opvulling of als versteviging. Kies een kleur die dicht bij je eigen kleur ligt, je hebt vaak de keuze uit zwart,bruin en crème. Bij Action koop je ze voor €0,80 tot €1 afhankelijk van de grootte. In de kapsalon koop je ze voor verschillende prijzen afhankelijk van de grootte maar altijd onder de €10.

image image image image

Leave a Reply