Tutorial 25 Juli 2014

image

Het is weer bijna tijd voor een nieuwe tutorial. Deze keer laat ik jullie een opsteek kapsel zien, waarbij je geen warmte apparatuur nodig hebt. We gaan niet krullen, stijlen of vlechten, maar wat dan wel?

Wat je nodig hebt: schuifspeldjes, een normaal elastiekje, een klein doorzichtig elastiekje en als je hem in huis hebt; een kleine haardonut. (Ik heb hem van de Action) Zorg ervoor dat je haar wat stugger is met behulp van versteviging.

Deel de bovenste helft van je haar af en zet deze vast met een klem. Maak in het onderste gedeelte een staart met het normale elastiek. Maak dan met behulp van de haardonut, een knotje of draai je haar tot een knot en zet deze vast met schuifspeldjes. Maak dan het bovenste gedeelte los en maak hier ook een staartje van, met behulp van het kleine doorzichtige elastiekje. Splits je haar boven het elastiekje en trek je staart er door heen. Net als vroeger met de loop-tool. Dan deel je de lengte en punten van je staart in twee├źn en draai deze om de knot heen en zet deze vast met schuifspeldjes. Wat lak erin en klaaaar!

image image image image

 

image

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Leave a Reply